

Konya’da Otobüs, Otomobil Ve Tır Karıştığı Zincirleme Kaza: 5 Ölü, 35 Yaralı
Konya'nın Karapınar ilçesinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle meydana gelen otobüs, otomobil ve tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.
Kaza, saat 03.00 sıralarında Konya Adana Karayolu Karapınar ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Karapınar istikametine seyir halinde olan A.K. idaresindeki 01 KT 067 plakalı tır, kar yağışı ve buzlanma sebebiyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Bu sırada arkadan gelen R.E. yönetimindeki 42 AFN 321 plakalı otomobil yol kenarına durdu. Otomobildekiler kaza yapan tırın sürücüsüne yardım edip araçtan çıkardı ve sürücüyü otomobile aldı. Bu sırada arkadan gelen Ü.Ö. yönetimindeki 31 GU 716 plakalı yolcu otobüsü kar yağışı ve buzlanma sebebiyle kontrolden çıkarak otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi ile otobüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi de yaralandı. Kaza ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Karayolu trafiğe kapatılırken, yaralılar ambulanslar Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "TURİSTLER ARTIK GASTRONOMİ İÇİN ROTA BELİRLİYOR"
- ANNESİNİN ÇOK SEVDİĞİ ÇİÇEĞİ, İŞ YERİNİN ÖNÜNDE MEZARI ANDIRAN ALANDA 40 YILDIR YAŞATIYOR
- BAŞKAN ÖNTÜRK, "ASRIN FELAKETİNİN ARDINDAN YENİDEN İNŞA EDİLEN HATAY’IMIZI DÜNYAYA TANITMANIN GURURUNU VE ONURUNU YAŞIYORUZ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































