Bugün 04 Temmuz 2025 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4278.982
    %0.45
  • Dolar
    39.8139
    %0.08
  • Euro
    46.8957
    %0.35
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya’da Polisten Alkol Katkı Maddesi Operasyonu
13 Ekim 2020 Salı 00:23

Konya’da Polisten Alkol Katkı Maddesi Operasyonu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yurda kaçak olarak sokularak içki üretiminde kullanılan 47 şişe alkol katkı maddesi ele geçirildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yurda kaçak olarak sokularak içki üretiminde kullanılan 47 şişe alkol katkı maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yurt genelinde üç günde çok sayıda kişinin ölümüne yol açan sahte içki satışı olaylarının ardından ilçe merkezinde de çalışma başlattı. Beyşehir'de Beytepe Mahallesi'nde bulunan bir iş yerine baskın düzenleyen polis ekipleri, yaptıkları aramada içki yapımında kullanılan ve yurda kaçak olarak sokulduğu tespit edilen 47 şişe alkol katkı maddesi ele geçirdi. Farklı ağırlıklara sahip şişelere el koyan ekipler, 2 şüpheli hakkında 5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle işlem başlattı. Polis merkezine götürülen 2 şüpheli, ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılırken, haklarında adli yönden başlatılan işlemlerin ise sürdüğü öğrenildi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 626 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim