

Köprülü Kanyona giren Asyalı genç 27 gündür bulunamadı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 27 gün önce serinlemek için Köprülü Kanyona giren Brunei vatandaşı Ally Seıfu Bukere (22), tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Brunei vatandaşı Ally Seıfu Bukere (22) ve Fahad Nsabımana (20) 12 Haziran günü Manavgat İlçesi Beşkonak Mahallesi Karabük Köprüsü ile Boynuzlubük mevkii arasında kalan bölgede, yüzmek amacıyla suya girdi. Bir süre sonra iki isim çevrede bulunan vatandaşlardan yardım istemeye başladı. Yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar, gençlerden üzerinde can yeleği olan Fahad Nsabımana'yı kurtarırken, Ally Seıfu Bukere gözden kayboldu.
Kayıp genç için 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak yardım istendi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Aradan geçen 27 günde kayıp gencin bir izine rastlanmadı. Çalışmaların bölgede zaman zaman devam ettiği öğrenildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HASTANE OTOPARKINDAKİ OTOMOBİL ALEV ALDI
- MESAİLERİ BAŞLAYAN TARIM İŞÇİLERİ, AMİK OVASI’NDA BİN 100 TL YEVMİYE ALACAK
- SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORKU DOLU ANLAR YAŞADI
- BİNAYA TIRMANAN HIRSIZLAR, EVDEN ANAHTARI ALIP OTOMOBİLİ ÇALDILAR
- KALP KRİZİ VAKASINA GİDEN AMBULANSIN ANAHTARI KAYBOLDU, ÇAĞRILAN İKİNCİ AMBULANSLA GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE ÖLDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































