

Korona virüs kurallarını ihlal eden 7 servise 13 bin 372 TL ceza
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karayolları Trafik Kanunu ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nda belirtilen kurallara aykırı olarak fazla yolcu taşıyan ve maske kullanma hususunda kurallara uymadığı tespit edilen 7 servis aracına 13 bin 372 TL para cezası kesti.
Tarımsal alanda hareketliliğin tekrar başladığı Antalya'da tarım işçilerini taşıyan servislere yönelik kontroller hız kazandı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri sabahın ilk ışıklarıyla birlikte denetimlere başladı. Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerinin saat 06.00'da Topallı Mahallesi'nde tarım işçisi taşıyan servis araçlarına yönelik yaptığı denetimlerde tarım işçisi taşıyan 32 servis aracı kontrol edildi. Karayolları Trafik Kanunu ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nda belirtilen kurallara aykırı olarak fazla yolcu taşıyan ve maske kullanma hususunda kurallara uymadığı tespit edilen 7 servis aracına 13 bin 372 TL para cezası kesildi. Tespit edilen eksiklikler ile ilgili olarak araç ve işletme sahipleri ikaz edildi.
Önümüzdeki günlerde geçici tarım işçisi yoğunluğunun artmasının beklendiği Antalya'da Jandarma Trafik Timlerinin servis araçlarına yönelik denetimleri aralıksız devam edecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR YARALARI SARMAK İÇİN YANGIN BÖLGESİNDE
- ANTALYA’DA OTLUK ALANDA ÇIKAN YANGIN SERA VE MEZARLIĞA SIÇRADI
- TIR SÜRÜCÜSÜ METRELERCE FREN YAPSA DA 5 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZAYI ÖNLEYEMEDİ, O ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- MÜSİAD ANTALYA ŞUBE BAŞKANI AKGÜL: "KONKORDATO SADECE BORÇLUNUN DEĞİL, TÜM TEDARİK ZİNCİRİNİN MESELESİDİR"
- REFAKATÇİ GİBİ GELDİ, MOTOSİKLET ÇALDI: "EVE DÖNMEK İÇİN ÇALDIM, NEREYE BIRAKTIĞIMI HATIRLAMIYORUM"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































