

Koruma Altındaki Göksu Deltası’nda Yangın
Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan ve koruma altındaki Göksu Deltası'nda çıkan yangın, 8 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alınırken, yaklaşık 80 dönümlük alan yandı. Jandarma 1 kişiyi gözaltına aldı.
Çok sayıda kuş ve bitki türü barındıran Göksu Deltası'nda dün akşam 20.00 sıralarında içerisinde yangın çıktı. Hazine adına kayıtlı Yangına, Silifke Çevre Şube Müdürlüğü, ilçe tarım ve orman müdürlüğü ile Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve köylüler müdahale etti. Yaklaşık 8 saat süren müdahale sonrası yangın kontrol altına alınırken, yaklaşık 80 dönümlük arazi yandı.
Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipler, yangını çıkarttığı öne sürülen şahsı belirleyerek, gözaltına aldı. Şahsın jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DAVA NEDENİYLE KAPATILAN YOLDAN GEÇEMEYEN İTFAİYE YANGINA ULAŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
- MERSİN’DE SARP KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN KEÇİ NEFES KESEN OPERASYONLA KURTARILDI
- ADANA’DA BUZ SARKITLARI OLUŞTU
- YEĞENİNİ DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMEREK ÖLÜME TERK EDEN DAYI, ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ
- ANTAKYA’DA SEYİR HALİNDEKİ MİNİBÜSTE KORKUTAN YANGIN
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































