

Kurusıkı Tabancaların Namlularına Değiştirip Gerçek Tabancaya Dönüştüren Silah Tacirlerine Eş Zamanı Operasyon
Antalya'da silah ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilere yapılan eş zamanlı operasyonda 6 kişi yakalandı. Şüpheli şahısların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek, fişek ile ile birlikte 40 adet G3 makineli tüfek fişeği ele geçirildi.
"Kurusıkı tabancaların namlularını değiştirerek gerçek tabancaya dönüştürdükleri, ruhsatsız gerçek tabancalar üzerinde namlu değişikliği yaptıkları, kurusıkıdan dönüştürdükleri tabancaların ve ruhsatsız gerçek tabancaların, tüfeklerin yasa dışı olarak ticaretini yaptıkları" tespit edilen şüphelilere operasyon yapıldı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği görevlileri tarafından icra edilen ve Antalya ile Kocaeli'yi kapsayan eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda ise 29 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet av tüfeği, 586 adet tabanca fişeği, 30 adet av tüfeği kartuşu, 40 adet G3 makineli tüfek fişeği, 16 adet tabanca şarjörü ve 114 bin 600 TL suç geliri olduğu değerlendirilen para ele geçirildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- KALEİÇİ'NDE SELÇUKLU'NUN KAYIP KİTABELERİ BULUNDU
- 38 BİN AVRO DOLANDIRILDI, UZLAŞMAYLA PARASINI GERİ ALDI
- VALİ ŞAHİN, ALANYA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- AKDENİZ'DE GÖÇMEN BOTU SAHİL GÜVENLİK BOTUNA ÇARTTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































