

Malatya’da Hafif Ticari Araç Motokuryeye Çarpıp Kaçtı: 2 Yaralı
Malatya'da bir hafif ticari araç önünde ilerleyen motokurye çarptıktan sonra kaçtı. Kazada yola savrulan motosikletteki 2 kişi yaralandı.
Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Buhara bulvarı üzerinden Ankara istikametine seyir halinde olan M. O. idaresindeki 44 ACR 819 plakalı Honda marka motosiklete aynı yöne ilerleyen plakası ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet yola savrulurken sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan F.Ç. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Ekipler kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülen araç sürücüsünü tespit emek için çalışma başlattı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- CARETTA SEZONU AÇILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































