Karakter boyutu :



10 Mart 2023 Cuma 21:23
Malatya’da Hasarlı Caminin Minaresi Kontrollü Yıkıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden Malatya'nın Akçadağ ilçesinde hasar gören cami minaresi kontrollü olarak yıkıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden Malatya'nın Akçadağ ilçesinde hasar gören cami minaresi kontrollü olarak yıkıldı.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya'da, çok sayıda bina yıkılırken, binlerce yapı da hasar aldı. Akçadağ ilçesi Develi Mahallesi'nde bulunan Merkez Camisi'nin minaresi de depremlerde nasibini aldı. Güvenlik önlemleri eşliğinde minarenin yıkımı, halat bağlanarak kontrollü olarak gerçekleştirildi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Bu haber toplam 691 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































