

Manavgat’ta çiftçinin, hem su motorunu hem ürününü çaldılar
Antalya'da Manavgat Irmağı kıyısında, bir çiftçinin hem su motoru hem de tarladaki ürünü çalındı.
Örnek Mahallesi Yarbaşı mevkiinde bir tekne imalathanesinin yakınlarında ırmak kenarında bulunan Mevlüt Çağlak isimli çiftçinin tarlasını sulamada kullandığı su motoru kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Su motorunu çalan şahısların, yakında ekili vaziyette bulunan biberlerin bir bölümünü de toplayıp götürdükleri belirlendi.
"Su motorunu götürmüşler"
Dün akşam saatlerine kadar tarla suladığını belirten Mevlüt Çağlak "Sabah geldiğimizde eşim biber toplamak için su motorunun yakınında bulunan yere geldik. Kısa süre sonra eşim geriye yanıma gelerek biberlerin bir kısmının toplanıp götürüldüğünü, toplanırken de bazılarının dallarının kırıldığını söyledi. Biberleri bakmak için geldiğimde su motorunun da yerinde olmadığını, borularının sökülüp motorun götürüldüğünü gördüm. Hemen polisi arayıp durumu bildirdim" dedi.
Mevlüt Çağlak'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, gerekli bilgileri aldıktan sonra bölgede güvenlik kamerası araştırması yapmak üzere olay yerinden ayrıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HASTANE OTOPARKINDAKİ OTOMOBİL ALEV ALDI
- SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORKU DOLU ANLAR YAŞADI
- BİNAYA TIRMANAN HIRSIZLAR, EVDEN ANAHTARI ALIP OTOMOBİLİ ÇALDILAR
- MESAİLERİ BAŞLAYAN TARIM İŞÇİLERİ, AMİK OVASI’NDA BİN 100 TL YEVMİYE ALACAK
- KONTROLDEN ÇIKAN MOTOSİKLET, PARK HALİNDEKİ KAMYONUN ALTINA GİRDİ: 1 ÖLÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































