




Manavgat’ta trafik kazası: 2’si çocuk 3 yaralı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Manavgat-Alanya D-400 Karayolunda meydana geldi. Manavgat'tan Alanya istikametine seyir halindeki Murat K'nın kullandığı 34 JT 6374 plakalı otomobil, Tekandız mevkiinde, aynı istikamette hatalı sollama nedeniyle bariyere çarpıp savrulduğu iddia edilen İbrahim B'nin kullandığı 07 AOL 419 plakalı araca yandan çarpması sonucunda meydana geldi. Kazada, Murat K'nın kullandığı araçta yolcu olarak bulunan eşi Aymelek K, çocukları M.N.K ve M. M.K yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kaza yapan sürücülerden Murat K, yolun solunda seyir halindeyken, en sağ şeritte bulunan aracın, makas atmak suretiyle önlerine gelip bariyere çarptığını, kendilerinin de bu araca yandan çarptıklarını söyledi.
Sürücülerden İbrahim Bayar ise kazanın ardından göz yaşlarına hakim olamazken, sağ şeritte seyir halindeyken araç sollamak istediğini, bundan sonra olanları hatırlamadığını söyledi.
Kaza sonrası yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılması ve yola dökülen yağın temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim