




Mantar Toplarken Kaybolan Vatandaş Akut Tarafından Bulundu
Antalya'nın Alanya ilçesinde mantar toplamak için evden ayrılan dört arkadaştan biri yolunu kaybetti. Arkadaşları tarafından bulunamayan vatandaş AKUT tarafından bulundu.
Olay, dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mantar toplamak için Beşağaç mevkisine giden 4 arkadaştan bir tanesi toplama sırasında yolunu şaşırarak kayboldu. Diğer arkadaşları da kaybolan arkadaşlarını aramalarına rağmen bulamayınca olayı jandarma ve 112'ye bildirdi. Bölgeye hareket eden jandarma ekiplerinin ihbarı üzerine olaya AKUT Alanya ekibi de dahil oldu.
Olay yerinde gerçekleştirilen aramalar sonucunda kaybolan şahsın çevre köylere gidebileceği değerlendirildi. Bu esnada kaybolan şahsın kapalı olan telefonundan sinyal alındı ve gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda vatandaşın Yaylakonak Mahallesi'nde bir köy evine ulaştığı bilgisine ulaşıldı. Köy evine giden ekipler kaybolan vatandaşı buldu. Sağlık kontrolünden geçirilen vatandaş yakınlarına teslim edildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Jinekoloji Kongresinde ‘Müstehcen Mesaj’ Tepkisi: "Hasta İle İlgili Sırlar Asla Paylaşılmaz"
- Eğirdirli öğrencilerden köy çocuklarına renkli etkinlikler
- 1. Amatör Futbol Mürüvvet Başdeğirmen Ligi’nin Şampiyonu DSİ Spor oldu
- ATB kesme çiçek URGE heyeti Japonya ve Kore’de temaslarda bulundu
- Alanyaspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim