

Mitag Tayfununda Ölü Sayısı 10’a Yükseldi
Güney Kore'yi etkisi altına alan Mitag tayfununda hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi.
Güney Kore'yi getirdiği şiddetli yağış ve güçlü rüzgarlarla dün etkisi altına Mitag tayfununun yol açtığı afet ve kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi, 4 kişiden ise hala haber alınamıyor.
Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in sosyal medyada yaptığı açıklamada, Mitag tayfununda ölenlerden duyduğu üzüntüyü belirtti. Halktan tayfunun yol açtığı felaketten etkilenen kişilere destek olmasını isteyen Moon, hasarın giderilmesi için tüm kaynakların seferber edildiğini bildirdi.
Bu yıl ülkede etkili olan 18. tayfun olan Mitag, dün ülkenin güney bölgelerinde şiddetli yağışlara yol açtı. Yağışların sel felaketine ve toprak kaymasına yol açtığı ve birkaç binanın yıkıldığı belirtildi. İçişleri ve Güvenlik Bakanlığı dün yaptığı açıklamada, 100'den fazla evin sular altında kaldığını, ülkenin güney bölgelerinde bin 500'den fazla kişinin ise evlerinden tahliye edildiğini bildirmişti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAN DONDURAN KAZA: ÇARPTIĞI YARALILARI OTOMOBİLİYLE EZEREK KAÇTI
- DÜĞÜNDE ÇIKAN YANGINA ALDIRIŞ ETMEDEN HALAYA DEVAM ETTİLER
- OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİNİN HAVADA TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERADA
- YAŞLI ÇİFTİN ALEVLERE TESLİM OLAN 40 YILLIK EVLERİNDEN GERİYE CAMI RENKLENDİREN ÇİÇEKLERİ KALDI
- ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE 305 BİN LİRALIK CEZA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































