




Moskova Treninde Bomba Paniği
Rusya'nın Vladivostok şehrinden başkent Moskova'ya giden trende bomba ihbarı yapılınca büyük panik yaşandı.
Rusya'nın Vladivostok şehrinden başkent Moskova yönünde giden yolcu treni, Amur bölgesinde ilerlerken bir kasaba sınırında durduruldu. Treni durduran güvenlik görevlileri, en arkadaki 3 vagonu trenden ayırıp içindeki yolcuları tahliye ederek, ön vagonlara aktardı. Yolcuların ön vagonlara tahliyesinden sonra bölgeye bomba imha ekipleri sevk edildi. Vagonları boşaltan güvenlik görevlileri bavullar dahil her yeri aramalarına rağmen bomba bulamayınca öndeki vagonları da aradı.
Sarhoş yolcunun ihbarı
Ön vagonlarda da bomba bulunamayınca, bomba ihbarı yapan polisle görüşüldü. Trendeki polis, bir yolcunun kendisiyle sohbet ederken trende bomba olduğunu söylediğini anlattı. Bunun üzerine yolcu tespit edilip hem tren polisi hem de yolcu sorguya alındı. Yapılan alkol muayenelerinde yolcunun sarhoş olduğu öğrenildi. Bomba arama çalışmalarından dolayı tren 1 saat 47 dakika boyunca bekletildi. Bomba ihbarının asılsız çıkmasından sonra yolcular rahat bir nefes aldı. Bomba ihbarını yapan yolcu hakkında yasal işlem başlatıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim