

Müebbetle Aranan Cinayet Zanlısı Drone Destekli Operasyonla Yakalandı
Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, üç ayrı suçtan 30 yıl ve müebbet hapis cezasıyla aranan cinayet zanlısı, polisin saklandığı çiftlik evine drone desteği ile düzenlediği operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Tasarlayarak Adam Öldürme, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak" suçlarından 30 yıl ve müebbet hapis cezasıyla zanlının, yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında şahsın saklandığı adresi tespit etti. Zanlının yakalanması için gizlinmiş olduğu Serinhisar ilçesindeki çiftlik evine, drone destekli operasyon düzenlendi. Yapılan müşterek operasyon sonucunda yakalanan zanlı, şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Çiftlik evinde yapılan aramalar kapsamında 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, 2 adet namlu ve 2 adet şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA 2 BİN 305 PERSONELLE ‘HUZUR VE GÜVEN’ UYGULAMASI
- KOMŞULARIN TARTIŞMASI SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ: 2 YARALI
- İLBER ORTAYLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- BAKLAVADA ÇEŞİT, ZENGİNLEŞTİ, HAFİF TATLILAR TERCİH EDİLİYOR
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLSUZLUK VE RÜŞVET DAVASINDA 2’NCİ GÜN: TUTUKSUZ SANIKLARIN SAVUNMALARI ALINMAYA DEVAM EDİLİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































