




MURATPAŞA KADIN KADIN VOLEYBOL TAKIMI, LİGE ÇİFT ANTRENMANLA HAZIRLANIYOR
Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bu sezon mücadele edeceği Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'ne günde çift antrenmanla hazırlanıyor.
Deneyimli antrenör Inessa Korkmaz yönetimindeki takım, yeni sezon öncesinde çalışmalarını Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yoğun tempoda sürdürüyor. Sezonun ilk karşılaşmasında 4 Ekim'de PTT'yi konuk edecek Muratpaşa, güçlü rakibi karşısında sezona galibiyetle başlamak istiyor.
Sezon öncesi düşüncelerini aktaran antrenör Korkmaz, "İlk maçımız PTT ile gerçekleşecek. Rakibimiz güçlü, zamanımız ise kısıtlı. Bu yüzden yoğun bir antrenman programı uyguluyoruz" diye konuştu.
Takımda Eczacıbaşı ve Türk Hava Yolları'ndan transfer edilen oyuncuların da bulunduğunu kaydeden Korkmaz, "Başarılı bir kadro kurduk. Hedefimiz genç sporcularımıza tecrübe kazandırarak iyi bir performans sergilemek" ifadelerini kullandı.
Takımın ikinci sezonunu yaşayan oyunculardan Selvi Alpaslan ise, "Genç bir takımız. Zorlayıcı bir süreç olacak ama başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Deniz Kaplumbağası Koruma Çalışmalarının 20. Yılında WWF-Türkiye Doğa Elçisi Oldu
- YIKILACAK BİNADA BİR BAŞINA KALDI
- ADANA’DA DOLMUŞA SİLAHLI SALDIRI: SÜRÜCÜ YARALI HALDE 600 METRE SÜRDÜ AMA KURTARILAMADI
- ATSO Başkanı Hacısüleyman: "Enflasyonda düşüş bekliyoruz"
- KORKUTELİ’NDE TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ, 1 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim