

Müşterisi Tarafından Bıçaklanan Adam Hayata Tutunamadı
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde müşterisi tarafından sırtından bıçaklanan adam tedavi için götürüldüğü hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti.
Olay, 21 Şubat Salı günü Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesi bulunan bir gazinoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mehmet Şahin, iddiaya göre işyeri içinde bulunan kadın müşterileri rahatsız eden G.K'yi uyarıda bulunup, dışarı çıkmasını istedi. G.K. dışarı çıkmayınca ikili arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine araya işyerinde çalışan garsonlar girdi. G.K'yi darp etmek isteyen garsonların elinden alan Mehmet Şahin, işyeri dışına kadar eşlik edip, gitmesini istedi. Bir süre sonra ise G.K, Şahin'i sırtından bıçakladı. Kan için yere yığılan Şahin, için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Çağırılan ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ameliyata alınan adam, 6'ncı günün sonunda hayatını kaybetti. Şahin'in cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Şanlıurfa'ya götürüldü. Olaydan harekete geçen jandarma G.K'yi yakaladı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen G.K, tutuklandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































