

Ne Koronayı Ne Trafiği Umursamadılar
Mersin'de 9 gencin canlarını hiçe sayarak otomobilin sağına soluna ve tavanına tutunup patenle tehlikeli yolculuğu görenlerin yüreğini ağzına getirdi.
Tarsus ilçesinde bir kadının kullandığı 33 NUZ plakalı otomobilin her tarafına tutunan gençler ne korona virüsü, ne de trafiği dinlemezken, hem kendilerinin hem de başkalarının hayatını hiçe saydılar.
Gazipaşa ve Mavi Bulvar üzerinde seyir halindeki otomobilin iki yanına ve tavanına tutunarak ilerleyen patenci 9 gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde, patenci gençlerin hareket halindeki otomobile tutunarak bir süre ilerlediği görülüyor. Hem kendi canlarını hem de trafiği tehlikeye atan patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu, otomobilin bir süre sonra kırmızı ışıkta durmasıyla sona eriyor. Sürücüler, araçların arkasına tutunarak kazaya davetiye çıkaran gençlere tepki gösterdi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAHRAMANMARAŞ’TA KAYIP VATANDAŞIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
- KÜBRA’YI HAYATTAN KOPARANLAR, SOSYAL MEDYA HESABINA GİRİP YAŞIYOR SÜSÜ VERMİŞ
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ÇÖPE GİDECEK MALZEMELERİ SANATA DÖNÜŞTÜREN EMEKLİ USTA TARİHİ MAKETLERLE YAŞATIYOR
- YOLA BETON DÖKE DÖKE İLERLEYEN BETON MİKSERİNE CEZA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































