Bugün 14 Ağustos 2025 Perşembe
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4403.184
    %0.09
  • Dolar
    40.7712
    %0.01
  • Euro
    47.7662
    %0.21
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nehir Korkuluğundaki İntihar Son Anda Engellendi
12 Mart 2019 Salı 13:38

Nehir Korkuluğundaki İntihar Son Anda Engellendi

Hatay'da, Asi Nehri korkuluklarının diğer yakasına geçerek intihar girişiminde bulunan bir kişi, polis ekipleri ve çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı.

Hatay'da, Asi Nehri korkuluklarının diğer yakasına geçerek intihar girişiminde bulunan bir kişi, polis ekipleri ve çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Antakya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vedat S. isimli şahıs girdiği bunalım sonucu Ulus Meydanı'nda Asi Nehri korkuluklarına çıkarak, intihara kalkıştı. Bölgede trafik düzenini sağlayan trafik polislerinin fark etmesi üzerine durum ilgililere haber verildi. Kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine geldi. İşsiz olduğu öğrenilen şahsı, polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Sivil polisler ve çevredekiler daha sonra şahsın dalgınlığından faydalanarak, kollarından tuttu. Kollarından tutulan şahıs zor da olsa ikna edilerek korkuluklardan çıkarıldı.

Şahıs daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı.

Bu haber toplam 776 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim