

Oğlunun Düğününde Kayboldu, 2 Gün Sonra Ölü Bulundu
Aydın'ın Efeler ilçesinde, önceki gece oğlunun düğününde kaybolan Ferhat Akbaba, 2 gün sonra karayolunun kenarında ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre; Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy Mahallesinde yaşayan inşaat ustası Ferhat Akbaba (57), Cumartesi akşamı oğlu Engin'in kına gecesi için gelini Esin'in yaşadığı Umurlu Mahallesine geldi. Kına eğlencesi devam ederken ortadan kaybolan Akbaba, dün kendi evlerinde devam eden düğünde de ortaya çıkmadı. Babaları için kayıp başvurusunda bulunan Akbaba ailesi, bugün aldıkları acı haberle büyük bir şok yaşadı.
Oğlunun en mutlu gününde ortadan kaybolan Ferhat Akbaba, Aydın-Denizli karayolu Serçeköy mevki'inde yolun kenarında ölü olarak bulundu. Cansız bedeni otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan, elbiseleri parçalanan ve de vücudunda yaralar oluşan Akbaba'nın gece bir aracın çarpıp kaçması yolun kenarındaki 2 metre yüksekliğindeki şarampole yuvarlanmış olabileceği iddia edildi.
"'Beni arayıp sormayın" dedi"
Kaybolduktan 2 gün sonra ölü olarak bulunan Ferhat Akbaba'nın kına gecesinin yapıldığı alandan aşırı alkollü bir şekilde ayrıldığı, bir süre sonra kendisini merak edip arayan yakınlarına "Beni bir daha arayıp sormayın" dediği öğrenildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KATAR'DA 3 TÜRK PERSONEL ŞEHİT OLDU
- ANTALYA’DA BADEM AĞAÇLARI ÇİÇEK AÇTI, DOĞADA RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR
- KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI, FACİADAN DÖNÜLEN O ANLAR ARAÇ KAMERASINA YANSIDI
- KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN ARAÇLARA ÇARPIP OLAY YERİNDEN AYRILDI: 4 YARALI
- ANTALYA’DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































