

Okul Servisi İle Kamyon Çarpıştı: 5 Yaralı
Antalya'nın Serik ilçesinde okul servisi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4'ü öğrenci toplam 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Serik ilçesine bağlı Kadriye turizm merkezinde meydana geldi. Serdar T.'nin kullandığı 07 C 82056 plakalı servis minibüsü ile Ramazan Y.'nin kullandığı 41 AGM 680 plakalı kamyonet çarpıştı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan sürücü Serdar T. ile Serik Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sadullah D., Yaren E. Gülnur K. ve Güllü Naz K. yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü kazayı hafif şekilde atlatırken ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kamyonetten yere savrulan boyalar yolda temizlendikten sonra kısa süreli aksayan trafik tekrar açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































