




Osmaniye’de Cadde Ve Meydanlar Boşaldı, Kent Sessizliğe Büründü
Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgının yükselişe geçmesiyle alınan ek tedbirlerin ardından Türkiye genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında Osmaniye'de cadde, sokak ve meydanlar boş kalırken kent adeta sessizliğe büründü.
Salgının yayılmasını ve bulaşın önlenmesi amacıyla alınan ilave tedbirler kapsamında tüm Türkiye'de Cuma akşam 21.00'de başlayıp Pazartesi sabah 05.00'te sona erecek sokağa çıkma yasağı getirildi. Yasağın başlamasıyla birlikte Osmaniye'de cadde, sokak ve meydanlar boş kalırken kent sessizliğe büründü. Genelgede kapsam dışı bırakılan işletmelerin çalışanlarıyla sağlık çalışanlarının sadece dışarı çıktıkları diğer vatandaşların ise yasağa uyduğu görüldü.
56 saat sürecek olan kısıtlamada cadde, sokak ve meydanlarda çekilen görüntülerde kentin en sakin hali dikkat çekti. Kent merkezinin bomboş görüldüğü Osmaniye'de vatandaş ve araç görmek neredeyse mümkün olmadı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ATSO Meslek Komiteleri, Altıntaş ve Kırcami’yi masaya yatırdı
- Antalya Doğal Yaşam Parkı’nda annesiz misafirlere Anneler Günü kutlaması
- Alanya’da sıcak havayı fırsat bilen turistler Kleopatra Plajı’na akın etti
- Talasemi Konferansında Erken Teşhisin Önemi Vurgulandı
- Antalya’da FoodFest’in hasat durağı Kumluca oldu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim