




Otobüs kazasında şehit olan Eren Öztürk, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı
Mersin'in Tarsus ilçesinde mültecileri taşıyan otobüsün tıra arkadan çarpması sonucu çıkan yangında şehit olan Uzman Çavuş Eren Öztürk, Adana'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Tarsus-Pozantı Otoyolu Damlama bölgesinde meydana gelen kazada, askeri personel ve mülteci taşıyan Uğur Kaplan idaresindeki 21 BA 884 plakalı otobüs, aynı yönde seyreden Ramazan Sayıl yönetimindeki 31 AEK 926 çekici plakalı tıra arkadan çarpmıştı. Kaza sonucu 2 uzman çavuş şehit olmuş; 1 mülteci hayatını kaybederken, 33 kişi de yaralanmıştı.
Şehit Uzman Çavuş Eren Öztürk için Buruk Mezarlığı'nda düzenlenen törene; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Bakan Soylu, şehidin annesi Güllü Salko'nun elini öpüp başsağlığı diledi; şehidin eşi Teslime Öztürk'e de sarılarak taziyesini iletti. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DÜZİÇİ’NİN YARBAŞI VE ELLEK BELDELERİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- SAVAŞTA KATLEDİLEN AKRANLARI İÇİN ANNELERİNİN YAPTIKLARI YİYECEKLERİ SATAN MİNİKLER GÖNÜLLERİ FETHETTİLER
- LÖSEMİYİ YENDİ, AŞÇILIK HAYALİNE KOŞUYOR
- SERİK’TE SEYİR HALİNDEKİ TUR MİNİBÜSÜ YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- YANGINDA ÇOCUKLARI KURTARDILAR, 37 YILLIK EMEK KÜL OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim