




Otogara yolcu almaya giden şehirlerarası yolcu otobüsü alev alev yandı
Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası yolcu otobüsü alev alev yandı. Can kaybının yaşanmadığı olayda otobüs kullanılamaz hale geldi.
Olay, Kepez ilçesi Antalya Bulvarı Otogar Kavşağı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hakan T. yönetiminde bulunan 01 AHR 480 plakalı otobüs akşam saat 21.00'da Antalya-Adana seferinin yolcularını almak üzere sanayiden otogara doğru yola çıktı. Otobüs otogar kavşağına geldiği sırada motor kısmından dumanların çıktığını gören sürücüler şoförü uyardı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Çok sayıda ekip müdahale etti
Otobüs çıkan dumanların ardından bir anda alevlere teslim oldu. Alev alev yanan otobüse ekipler kısa surede müdahale etti. Şoför ve muavinler ise olaydan yara almadan kurtuldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın köpüklü su kullanılarak kısa surede söndürüldü. Yangında otobüsün motor kısmı ve yarısı yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında otobüste kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi. Yangının çıkış nedeni ise yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili inceleme başlattı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SAVAŞTA KATLEDİLEN AKRANLARI İÇİN ANNELERİNİN YAPTIKLARI YİYECEKLERİ SATAN MİNİKLER GÖNÜLLERİ FETHETTİLER
- DÜZİÇİ’NİN YARBAŞI VE ELLEK BELDELERİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- YANGINDA ÇOCUKLARI KURTARDILAR, 37 YILLIK EMEK KÜL OLDU
- SERİK’TE SEYİR HALİNDEKİ TUR MİNİBÜSÜ YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- SESİNDEN RAHATSIZ OLDUĞU ÇOCUKLARI SOPAYLA DÖVDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim