

Otomobil Bomba Gibi Patladı
Adıyaman'da seyir halinde alev alan otomobil bomba gibi patladı.
Olay, Adıyaman Gölbaşı Karayolu 25. kilometresinde meydana geldi. Bilal Kirişçioğlu yönetimindeki 27 BP 803 plakalı otomobil, seyir halindeyken alev aldı. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangını fark eden sürücü otomobili yol kenarına park ederek, araçtan uzaklaştı.
Sürücünün uzaklaşmasının hemen ardından alev alan otomobil bomba gibi patladı. LPG'li olduğu öğrenilen aracın alevleri geceyi aydınlattı. Yol kenarında yanan otomobil nedeniyle ulaşım bir süre aksadı.
Kısa süre sonra olay yerine gelen jandarma ekipleri ulaşımı bir süre durdurdu. Besni Belediyesine ait itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alınırken, yanan otomobil kullanılmaz hale geldi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- CHP’Lİ ERDEM’DEN “ELEKTRİKTE GİZLİ ZAM” TEPKİSİ: “FATURA YİNE HALKA KESİLİYOR”
- STRATEJİK GÜRÜLTÜ HARİTASI TAMAMLANDI
- ŞÂİR GAZANFER ERYÜKSEL'İN "VİTRAYLAR" KİTABI ANTALYA'DA KONUŞULDU
- FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN GÖRÜNTÜ: MOTOSİKLETLE GELEN MASKELİ 2 ŞAHIS POMPALI TÜFEKLERLE İŞ YERİNİ KURŞUNLADI
- BAŞKAN SARIGEÇİLİ’DEN VELİLERE SOSYAL MEDYA UYARISI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































