

Parkta oynarken nefesi kesilen 11 yaşındaki çocuğun yardımına sağlık ekipleri yetişti
Antalya'nın Serik ilçesinde parkta oyun oynarken bir anda nefes alamadığını söyleyen çocuk, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 11 yayındaki çocuğun durumunun iyi olduğu bildirildi.
Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle'de oyun oynamak için annesiyle Şehit Asker Ramazan Yeşil, Abdülkadir Çelik Parkı'na gelen 11 yaşındaki E.Ç. oyun onarken bir anda nefes alamadığını söyleyince çevredeki vatandaşlar yardımına koştu. 112 Acil Çağrı Merkezi'nin olay yerine gönderdiği sağlık ekiplerinin müdahale ettiği çocuk hastaneye kaldırıldı. Bir süre müşahede atında tutulan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olay anında yaşananları anlatan Haşim Tosun, "Ben parkta yürüyüş yapıyordum. Çocuğun bir tanesi baktım nefes alamıyordu. Yanına geldim, "Nefes alamıyorum abi" dedi. Annesinin yanına götürmek istedim. Annesi de koşa koşa geldi. Baktım çocuk morarmaya başladı, yere yatırdım. Askerde sağlık eğitimi almıştım, yere yatırdım nefesi düzelecek mi diye nefesi düzelmedi. Ondan sonra annesi 112'yi aramaya başladı. Biraz daha zaman geçince çocuk daha çok morarmaya başladı. Ben de kalp masajı yapmaya başladım. Sağlık ekipleri geldi, "Göğsünde ağrı var mı" diye sordular ve hastaneye götürdüler. Daha sonra hastaneye gittim, sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- TÜRK TOPLUMU MİAMİ'DE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- ADANA’DA BELEDİYE OTOBÜSÜYLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ GENÇ, HAYATINI KAYBETTİ
- İRAN’DA HAYATINI KAYBEDEN GENÇ ŞOFÖRDEN GERİYE AİLESİNE NEŞE İÇERİSİNDE ÇİĞKÖFTE YOĞURDUĞU ANLAR KALDI
- ADANA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- ÜNİVERSİTELİ BARTU, YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































