

Patlayan tüp yangına sebep oldu, ev kullanılamaz hale geldi
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde müstakil bir evin mutfağında patlayan tüp, yangına neden oldu. Alev alev yanan ev kullanılamaz hale geldi.
Olay, saat 12.00 sıralarında Üçkonak Mahallesi, Yivil mevkiinde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Yılmaz isimli vatandaşa ait evin mutfak bölümündeki tüp, henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlamanın ardından mutfakta yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, evin diğer odalarına da sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yangına 3 itfaiye aracı ile müdahale eden 20 personel, yangını kontrol altına alındı. Çıkan yangında ev tamamen kullanılmaz hale gelirken, olayda yaralanan kimse olmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































