

Pazarda Cüzdan Çaldığı İddia Edilen Kadın Yakalandı
Mersin'de girdiği semt pazarında alışveriş yapan bir kadının çantasından cüzdan çaldığı iddia edilen F.G. isimli kadın, pazarcı esnafı tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
Edinilen bilgilere göre, Mersin'in Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan bir semt pazarında alışveriş yapan S.K. isimli bir kadın, önce çantasının kurcalandığını sonra da çantasından cüzdanının çalındığını fark etti. Bunun üzerine kadın, çevredeki esnaflardan yardım istedi. Durumu hemen fark eden esnaf, cüzdanı çaldığı iddia edilen F.G. isimli kadını yakalayarak, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, çalınan cüzdan ve içindeki 450 TL'nin yol kenarına atılmış olarak bulunduğu belirtilirken, F.G.'nin benzer suçlardan poliste çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YAZIN BÖBREK TAŞINA KARŞI 4 ETKİLİ ÖNLEM!
- 'DOĞAYI KORUYARAK KALİTELİ TURİZM YAPMAK MÜMKÜN'
- DÜĞÜN KONVOYUNDA YAŞANAN TARTIŞMA MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ: 4 YARALI
- "BÜTÜN GAZETECİLER GELSİN" DİYEREK İNTİHARA KALKIŞAN ŞAHSI "KARPUZ KESELİM GEL" DİYEREK ÇATIDAN İNDİRDİLER
- ERHAN AKSAY TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































