




Plaj alanı açmak için dere yatağını değiştirdiler
Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahil bandında plaj alanı açmak için 300 metrelik kanal açıp dere yatağını değiştirmeye çalışan işletmeye jandarma tarafından işlem yapıldı.
Olay, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan kıyı kontrollerinde ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Kumköy Turizm Bölgesi sahil bandında beach (plaj) alanı açmak amacıyla, deniz kıyısındaki dere yatağının yönünü değiştirmek amacıyla kıyıda yaklaşık 250-300 m. kazı ve kanal çalışması yapıldığı belirlendi. Otel işletme sorumlusu S.U isimli şahıs ve otel hakkında TCK 154 (Hakkı Olmayan Yere Tecavüz), 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve ilgili diğer Mevzuat hükümlerine muhalefetten işlem yapılıp kazı durduruldu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim