

Plajların Deniz Suyu Ölçümlerinde Antalya Damgası
Sağlık Bakanlığının Yüzme Suyu Takip Sistemi'nde, 1501 plajda insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek bakterilerle ilgili analizi yayınlandı. Listede, Antalya numune alınarak ölçüm yapılan plaj sayısı bakımından 304 plajla ilk sırada yer alırken, sonuçlar ise "mükemmel" çıktı.
Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün Yüzme Suyu Takip Sistemi'nde, Türkiye genelindeki bin 501 plajdan, insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek enterokok ve koli basili cinsi bakterilerin varlığıyla ilgili ölçümler yapıldı. Analiz sonuçları verilerin anlık olarak takip edildiği "yuzme.saglik.gov.tr" internet adresinden paylaşıldı.
Temmuz ayı sonu ve Ağustos ayının farklı günlerinde yapılan son ölçümlerine göre Antalya kıyıları, numune alınarak ölçüm yapılan plaj sayısında 304 plajla ilk sırada yer aldı.
Analizlerde, iki bakteri türünün yer aldığı ya da hiç olmadığı plajlar "mükemmel', "iyi ve yeterli', "kötü" ve "plaj yüzme amaçlı kullanılamaz" şeklinde değerlendirilirken; Antalya'nın 304 plajından alınan numuneler "mükemmel" düzeyinde çıktı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- ŞELALEYE GİREN ZİHİNSEL ENGELLİ GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































