

Polisten Antalya Merkezli 3 İlde Kaçakçılık Operasyonu
Antalya merkezli İstanbul ve Şırnak illerinde kaçakçılığa yönelik polisin yaptığı operasyonda çok sayıda kol saati, güneş gözlüğü, saat pili, kablosuz kulaklık, akıllı saat, şarj adaptörü ve kablosu ele geçirildi. Olayla ilgili 8 şahsa işlem yapıldı.
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Antalya merkezli İstanbul ve Şırnak illerindeki Cumhuriyet Başsavcılıklarından alınan arama kararı ile şüphelilere ait alanlarda kaçakçılık faaliyetlerine yönelik operasyonlar yapıldı. İkamet, iş yeri ve depo adreslerinde yapılan aramalarda; bin 13 kol saati, 2 bin 8 güneş gözlüğü, 152 saat pili, 37 kablosuz kulaklık, 20 akıllı saat, 49 şarj adaptörü ve 49 şarj kablosu ele geçirildi.
Operasyonda, 8 şahıs hakkında "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu"na istinaden işlem yapıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































