Bugün 06 Ekim 2025 Pazartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5218.084
    %0.21
  • Dolar
    41.6769
    %-0.02
  • Euro
    48.8487
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
REYHANLI’YA 20 ÜNİTE KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞA EDİLİYOR
03 Ekim 2025 Cuma 09:18

REYHANLI’YA 20 ÜNİTE KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞA EDİLİYOR

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine inşa edilen 20 ünite kapasiteli ağız ve diş sağlığı merkezinde çalışmaları hızla sürüyor.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine inşa edilen 20 ünite kapasiteli ağız ve diş sağlığı merkezinde çalışmaları hızla sürüyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı'da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Depremin yaralarının sarıldığı Hatay'da sağlık alt yapısı güçlendirilmeye devam ediyor. Reyhanlı ilçesine inşa edilen 20 üniteli ağız ve diş sağlığı merkezinin yapımında sona gelindi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, merkezi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Modern donanımıyla dikkat çeken merkez, Reyhanlı ilçesinde ağız ve diş sağlığı hizmetlerini daha geniş imkanlarla sunacak ve vatandaşlara hem kaliteli hem de erişilebilir sağlık hizmeti sağlayacak.

Vali Masatlı, merkezin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkının sağlık hizmetlerinden çok daha kolay yararlanabileceğini belirterek, güçlü bir sağlık altyapısının kamu hizmetlerinin kalitesini yükselteceğinin altını çizdi.

REYHANLI’YA 20 ÜNİTE KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞA EDİLİYOR

REYHANLI’YA 20 ÜNİTE KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞA EDİLİYOR

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 118 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim