

Sahile giden turistin feci ölümü
Antalya'da 5 yıldızlı bir otelin personel servisi geriye doğru gittiği sırada sahile giden yaşlı turiste çarparak, altına aldı. Talihsiz kadın, feci şekilde can verdi.
Olay, Kemer ilçesi Yeni Mahalle oteller bölgesinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DBG 180 plakalı minibüsün sürücüsü S.Y. (25), gece personelini almak üzere bindiği minibüsü manevra yaptırmak için geri geri gitmeye başladı. Sürücü, bu sırada sahil yönünde yürüyen yaşlı kadını fark etmeyince kaza meydana geldi. Kazada minibüsün altında kalan turist için olay yerine 112 sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde turistin hayatını kaybettiği belirlendi.
Üzerinden kimlik çıkmayan talihsiz kadının cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Sürücü Sedat Y. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HBB’DEN HASSA’YA 10 BİN METRELİK İÇME SUYU ALTYAPISI
- ANTAKYA’DA METRUK BİNADA YANGIN ÇIKTI
- İSKENDERUN’DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ GÜNAY, İSKENDERUN SAHİL ORMAN DEPOSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
- DEFNE’DE 8 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN 11 KİLOMETRELİK YOLDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































