

Sahte ilanla dolandırıcılığa şafak operasyonu
Adana merkezli 9 ilde internet üzerinden sahte ilanla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 45 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya ve ilan sitelerine sahte ilan verip, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 45 kişiyi tespit etti. Savcılığın, şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından ekipler, Adana merkezli 9 ilde 45 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına alan polis, dijital materyallere de el koydu. Adana'da yakalanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgu için emniyete götürüldü. Diğer illerde alınan şüphelilerin ise işlemleri tamamlandıktan sonra Adana'ya getirileceği bildirildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA "HUZUR VE GÜVEN" UYGULAMASI: 64 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI, 191 ARACA 1 MİLYON 139 BİN TL CEZA
- KAVGA ETTİĞİ ŞAHSA ARAÇLA ÇARPIP ÇUKURA UÇTU: O ANLAR KAMERADA
- DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIMIŞTI: ARAÇLA ÇARPTIĞI KİŞİ AĞABEYİ ÇIKTI
- SAVAŞIN VE DEPREMİN PES ETTİREMEDİĞİ SURİYELİ MÜNİR, 3 KARDEŞİYLE PAYLAŞTIĞI ODADA GÜNDE 6 SAAT DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI
- ADANA’DA YOLCU OTOBÜSÜ ALT GEÇİT DUVARINA ÇARPTI: 11 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































