Karakter boyutu :



28 Temmuz 2021 Çarşamba 17:43
Saman Yüklü Kamyon Alevlere Teslim Oldu
Ankara'nın Sincan ilçesinde saman yüklü kamyonun devirdiği elektrik direğinden çıkan yangın kamyonun ve yol kenarındaki barakaların yanmasına neden oldu.
Ankara'nın Sincan ilçesinde saman yüklü kamyonun devirdiği elektrik direğinden çıkan yangın kamyonun ve yol kenarındaki barakaların yanmasına neden oldu.
Alınan bilgiye göre, Sincan ilçesinde Cimsit yolunda Hasan K. yönetimindeki saman yüklü 06 NML 45 plakalı kamyon, Cimsit istikametinden Temelli istikametine seyir halinde iken bir çiftliğe saman bırakmak için girmek istedi. Bu sırada yolun kenarında bulunan elektrik direğine kamyondaki saman yükünün değmesi sonucu direk devrildi. Elektrik direğinin devrilmesi ile çıkan yangında araçtaki saman ve yol kenarında bulunan çiftliğe ait barakalar yandı. Maddi hasarın meydana geldiği yangın, Sincan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































