Bugün 15 Ağustos 2025 Cuma
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4379.755
    %0.12
  • Dolar
    40.8302
    %0.15
  • Euro
    47.5241
    %0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Samsun’da Şiddetli Rüzgar
05 Ekim 2019 Cumartesi 14:43

Samsun’da Şiddetli Rüzgar

Samsun'da saatte 50 km hıza ulaşan rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgardan kırılan bir otelin camı yola düştü.

Samsun'da saatte 50 km hıza ulaşan rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgardan kırılan bir otelin camı yola düştü.

Öğle saatlerinde şehirde aniden şiddetli rüzgar etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle şehrin bazı noktalarında küçük çaplı zararlar meydana geldi. Bir otelin camı da rüzgardan kırılarak yola düştü. Düşen camın parçaları yola savrulurken, olay yeri güvenlik çemberine alındı. Polis ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri olay yerine geldi. Cam kırılan noktaya merdivenle ulaşan itfaiye ekipleri, gerekli önlemi aldı.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre, "Bölgenin iç kesimlerinde güney ve güney batılı, kıyı kesimlerinde batı ve kuzey batılı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren ise Samsun, Sinop ve Kastamonu kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi beklenmektedir" açıklaması yapılmıştı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 333 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim