

Sandıklı’da Şüpheli Çanta Alarmı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir apartmanın girişine bırakılan ve fünye ile patlatılan çantanın içinden el aletleri çıktı.
İlçenin Çay mahallesi Ali Çetinkaya sokaktaki bir apartman girişinde sahipsiz bir çanta gören bina sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmanda oturanları ve çevre apartmandaki vatandaşları boşaltarak olay yerine güvenlik şeridi çekti. Apartmanın geçtiği yol güzergâhı taşıt ve yaya trafiğine kapatıldı. Afyonkarahisar'dan gelen ve özel elbise giyen bomba imha uzmanı gerekli güvenlik önlemleri sonrası çantayı fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan çantanın içerisinden el aletleri çıktı. Polis incelemesi sonrası güvenlik şeritleri kaldırılarak alan yaya ve araç trafiğine tekrar açıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA 2 BİN 305 PERSONELLE ‘HUZUR VE GÜVEN’ UYGULAMASI
- KOMŞULARIN TARTIŞMASI SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ: 2 YARALI
- İLBER ORTAYLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- BAKLAVADA ÇEŞİT, ZENGİNLEŞTİ, HAFİF TATLILAR TERCİH EDİLİYOR
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLSUZLUK VE RÜŞVET DAVASINDA 2’NCİ GÜN: TUTUKSUZ SANIKLARIN SAVUNMALARI ALINMAYA DEVAM EDİLİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































