

Şehit Hüseyin Sarı’nın Naaşı Memleketine Getirildi
Terör örgütü PKK tarafından 13 Ağustos 2015 tarihinde Diyarbakır-Bingöl karayolunda yolcu otobüsünden indirilerek alıkonulan ve 5 buçuk yıl sonra şehit edilen Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı'nın naaşı, memleketi Kahramanmaraş'a getirildi.
Malatya'dan karayolu ile Kahramanmaraş'a getirilen şehit Hüseyin Sarı'yı Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile şehidin babası Hasan ve anne Bedia Sarı, yakınları, askeri ve sivil erkan karşıladı. Oğlunun cenazesini karşılayan anne Bedia sarı ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin naaşı askerlerin omuzlarında taşındıktan sonra Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Morguna konuldu.
Şehit Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı için yarın öğle namazını müteakip Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlenecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- ANNESİNİN ÇOK SEVDİĞİ ÇİÇEĞİ, İŞ YERİNİN ÖNÜNDE MEZARI ANDIRAN ALANDA 40 YILDIR YAŞATIYOR
- BAŞKAN ÖNTÜRK, "ASRIN FELAKETİNİN ARDINDAN YENİDEN İNŞA EDİLEN HATAY’IMIZI DÜNYAYA TANITMANIN GURURUNU VE ONURUNU YAŞIYORUZ"
- YAYA GEÇİDİNDE ARACIN ÇARPTIĞI KİŞİ YARALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































