Bugün 30 Aralık 2025 Salı
  • Antalya4 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6020.437
    %0.70
  • Dolar
    42.9333
    %0.05
  • Euro
    50.5291
    %0.26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sel Nedeniyle Ormanlık Alanda Mahsur Kalan İşçiler Kurtarıldı
01 Haziran 2021 Salı 20:23

Sel Nedeniyle Ormanlık Alanda Mahsur Kalan İşçiler Kurtarıldı

Adana'nın Pozantı ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan sel nedeniyle OGM işçileri ormanlık alanda mahsur kaldı.

Adana'nın Pozantı ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan sel nedeniyle OGM işçileri ormanlık alanda mahsur kaldı. İşçiler, ekiplerin çalışmalarının ardından kurtarıldı.

Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı, Belemedik, Bürücek ve Akçatekir bölgelerinde sabah başlayan sağanak yağış ilerleyen saatlerde şiddetini arttırınca sel meydana geldi. Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) bağlı dikim işçileri, Bürücek Yaylası'nda ağaç dikimi yaptığı sırada oluşan sel sonucunda ormanlık alanda mahsur kaldı. Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı CANKUR ile AFAD ekibi bölgeye sevk edildi. Mahsur kalan işçiler yapılan çalışmaların ardından kurtarıldı.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Allah'ım daha büyük afetten muhafaza buyursun. Öğlen başlayan yağmur Pozantı Bürücek Yaylamızda ciddi hasara yol açtı. Pozantı Belediyesi olarak elimizdeki imkansızlıklara rağmen var gücümüzle Ekiplerimiz sahada yolları açmaya çalışıyor" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim