Karakter boyutu :



24 Temmuz 2020 Cuma 13:33
Seyir halindeki araç alev aldı
Antalya'nın Serik ilçesinde seyir halindeki araç alev aldı. Sürücü yangın sonrası sağ salim kurtulurken, " Cana gelmesin. Yapacak bir şey yok" dedi.
Antalya'nın Serik ilçesinde seyir halindeki araç alev aldı. Sürücü yangın sonrası sağ salim kurtulurken, " Cana gelmesin. Yapacak bir şey yok" dedi.
Olay, Antalya'nın Serik ilçesi D-400 karayolu sanayi kavşağında öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bülent Kılınç'ın kullandığı 20 UK 919 plakalı otomobil, bilinmeyen sebeple alev aldı. Yangına, önce çevrede ki vatandaşlar, daha sonrada ihbar üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.
Araç sahibi Kılınç, "Kavşakta kırmızı ışıkta durdum. Birden motor kaputundan duman çıkmaya başladı. Hemen arabanın kontağını kapattım. Cana gelmesin. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- ANTALYA’DA 1825 METRE RAKIMLI ALACABEL’DE 10 SANTİM KAR
- ANTALYA’DA ÇATI UÇTU, ARACIN ÜZERİNE TABELA DEVRİLDİ, ELEKTRİK TELLERİ KOPTU
- ANTALYA'DA SİS, KUVVETLİ RÜZGÂR VE DEV DALGALAR
- SERİK’TE İKİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































