

Silah Sıkarak Halkın Huzurunu Bozan 3 Kişi Tutuklandı
Adana'da çeşitli olaylara karışan ve silahla ateş ederek halkın huzurunu bozduğu iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri, çeşitli olaylara karışan ve halkın huzurunu bozan şüphelileri yakalamak için Seyhan ilçesi Denizli ve 19 Mayıs mahallelerine operasyon yaptı. Operasyonda silahla ateş açma olaylarına karışan İbrahim A. (28) Yunus E. (22) Tuncay O. (22) ve Tolga B. (24) yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 2 kaleşnikof marka silah geçirildi. Operasyonlarda ayrıca çeşitli suçlardan aranan 31 kişi de yakalandı. Bu şahısların evlerinde ruhsatsız 2 av tüfeği, 4 tabanca ve 3 bin 600 gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Yakalanan zanlılar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılardan İbrahim A., Yunus E. ve Tolga B. tutuklanırken, Tuncay O. ise adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAN DONDURAN KAZA: ÇARPTIĞI YARALILARI OTOMOBİLİYLE EZEREK KAÇTI
- DÜĞÜNDE ÇIKAN YANGINA ALDIRIŞ ETMEDEN HALAYA DEVAM ETTİLER
- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A 15 TEMMUZ'DA SUİKAST GİRİŞİMDE BULUNAN FETÖ MENSUBUNUN YAKALANDIĞI EV GÖRÜNTÜLENDİ
- ALANYA'DA ORMAN YANGINI
- ARILARIN SOKTUĞU MOBİLYA USTASI DOĞUM GÜNÜNDE ÖLDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































