Bugün 13 Ocak 2026 Salı
  • Antalya7 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6121.517
    %0.00
  • Dolar
    43.0386
    %0.00
  • Euro
    50.336
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sokağa Çıkma Kısıtlamasını Aldırış Etmeden Bankaya Giren Hırsız, Gazetecilere "Benim Adım Felaket" Dedi
18 Nisan 2020 Cumartesi 04:13

Sokağa Çıkma Kısıtlamasını Aldırış Etmeden Bankaya Giren Hırsız, Gazetecilere "Benim Adım Felaket" Dedi

Adana'da bir kişi sokağa çıkmanın kısıtlandığı günde kamu bankasına hırsızlığa girdiği sırada polislere yakalandı.

Adana'da bir kişi sokağa çıkmanın kısıtlandığı günde kamu bankasına hırsızlığa girdiği sırada polislere yakalandı. Yakalanan hırsız," benim adım felaket" dedi.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi İlbey Güneş Caddesi'nde bulunan bir kamu bankasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mehmet A. kaldırım taşı ile bankanın camını kırarak içeri girdi. Bu sırada bankanın alarmı çalmaya başladı. Bankadan çalan alarm üzerine bölgeye, özel harekat, terörle mücadele ve asayiş polisleri sevk edildi.

Polis ekipleri bankanın içerisinde bulunan hırsız Mehmet A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Gazetecilerin neden hırsızlığa girdin sorusuna ise Mehmet A." Benim adım felaket" cevabını verdi.

Gözaltına alınan Mehmet A. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 688 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim