




Sokak Ortasında Silahlı Saldırıda Öldü
Adana'da sabah işe gitmek için evinden çıkan bir kişi sokakta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Evden işe gitmek için çıkan Hasan Erdemci'ye (45), sokak ortasında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tabanca ile ateş ederek kaçtı.
Silah seslerini duyan vatandaşlar, Erdemci'nin yaralandığını fark edince durumu 112 Acil Servise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Erdemci, ambulansla kaldırıldığı Yüreğir Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Saldırının ardından olay yerine sevk edilen polis ekipleri, delillerin kaybolmaması için sokağın giriş ve çıkışlarını şeritle kapattı.
Polis ekipleri, 2 boş kovan ve 3 mermi çekirdeği buldu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- FECİ KAZADA ÖLEN 5 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
- Adana’da Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
- DEPREMDE HASAR ALAN HATAY HAVALİMANI’NDAKİ ÇALIŞMALARLA BİRLİKTE İLK YURT DIŞI UÇUŞ KIBRIS’A GERÇEKLEŞECEK
- MARKETE GİTMEK İSTEYEN ANNE VE KIZINA OTOMOBİL ÇARPTI: ANNE ÖLDÜ, KIZI AĞIR YARALANDI
- Alkü’lü Deprem Uzmanından Alanya’ya Uyarı
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim