

Suçüstü Yakalanan Hırsız: “Görüntüdeki Bana Benziyor Ama O Ben Değilim”
Adana'da motosiklet çaldıktan sonra aranan ve klima ünitesi çalarken suçüstü yakalanan hırsızın, güvenlik kameralarındaki şahsın kendisine benzediğini ama kendisi olmadığını söylediği öğrenildi.
Olay, 9 Ocak günü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Doruk Apartmanı'nın otoparkındaki bir motosiklet direksiyon kilidi kırılarak çalındı. Sahibi bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliğine şikayette bulundu. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede güvenlik kamerasından hırsızın Omar İbrahim olduğunu saptadı. Polis her yerde hırsızı ararken Ziyapaşa Mahallesi'nden baz istasyonundan klima çalındığı ihbarı üzerine de harekete geçti. Polis klima hırsızını kovalayıp yakalarken, zanlının motosikleti çalan İbrahim Omar oluğu belirlendi. Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunan şüphelinin, söz konusu hırsızlık olaylarıyla ilgili suçlamaları kabul etmediği, güvenlik kameralarına ait görüntüler için de "Bana benziyor ama o kişi ben değilim" savunması yaptığı öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































