




Suikasttan Kurtulan Abd Generali: “Hedef Ben Değildim”
Afganistan'daki en üst düzey NATO komutanı General Scott Miller, Kandehar Emniyet Müdürü General Abdul Rezzak Açikzey'in hayatını kaybettiği saldırıda hedefin kendisi olmadığını söyledi.
Geçtiğimiz gün NATO ve Afganistan'ın önemli komutanları Kandehar şehrinde gerçekleştirdikleri üst düzey toplantıya silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıda Kandehar Emniyet Müdürü General Abdul Rezzak Açikzey ile İl İstihbarat Başkanı Abdul Mumin Husainkhil hayatını kaybetmişti. NATO Komutanı ABD'li General Scott Miller, "Hedefin ben olmadığını düşünüyorum, çok yakınıma ateş edildi. Yine de hedef olmadığımı düşünüyorum" dedi.
Taliban: "Hedef Miller ve Açikzey"
Saldırıyı üstlenen Taliban Sözcüsü Kari Yusuf Ahmedi ise hedefin Scott Miller ile Kandehar Emniyet Müdürü General Abdul Rezzak Açikzey olduğunu iddia etmişti.
Afgan hükümeti de gerçekleştirilen saldırıdan sonra vilayette 20 Ekim'de gerçekleştirilmesi gereken seçimleri 1 hafta erteledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez: "Adalet anlayışımız ortak bir paydada buluşacak"
- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Isparta’da Temiz Üretim ve Yeşil Dönüşüm fırsatları
- Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı
- Gazipaşa’da öğrencilere trafik bilinci aşılandı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim