Bugün 13 Ağustos 2025 Çarşamba
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4398.588
    %0.33
  • Dolar
    40.7471
    %0.11
  • Euro
    47.6962
    %0.29
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sulama Kanalında Boğulan Gencin Cesedinin Çıkarılmasını Cep Telefonlarıyla Görüntülediler
21 Haziran 2021 Pazartesi 07:38

Sulama Kanalında Boğulan Gencin Cesedinin Çıkarılmasını Cep Telefonlarıyla Görüntülediler

Adana'da sulama kanalına atlayan kişi su içerisinde bir süre sürüklendikten sonra boğularak can verdi.

Adana'da sulama kanalına atlayan kişi su içerisinde bir süre sürüklendikten sonra boğularak can verdi. Dalgıç polisler cesedi çıkardığı sırada meraklı vatandaşlar olay anını cep telefonlarına kayıt etmesi dikkat çekti.

Olay, saat 05.50 sıralarında Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan sulama kanalında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çevredeki vatandaşlar bir kişinin kanal üzerindeki köprüye eşyalarını bırakıp ardından terliği çıkartıp suya atladığı gördü. Bunun üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Suya atlayan ismi öğrenilemeyen kişi suda yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra dibe battı. Bölgeye gelen asayiş polisleri de durumu dalgıç polislere bildirdi.

"Dalgıç polisler cesedi çıkarırken vatandaşlar cep telefonlarıyla video çekti"

Bölgeye gelen dalgıç polisler ekipmanlarını giydikten sonra suya atladı. Dalgıç polisler dibe batıp cesedi çıkardığı esnada çevredeki vatandaşlar olay anını anbean cep telefonlarına kayıt etmesi dikkat çekti. Ceset sudan çıkarıldıktan sonra olay yeri polisleri incelemesi yaptı. Yapılan incelemenin ardından 20'li yaşlardaki ceset otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ölen kişinin kimliği belirleme çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 540 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim