

Taksi Şoförü Tartıştığı Kişi Tarafından Tabancayla Vurularak Öldürüldü
Adana'da taksi şoförlüğü yapan bir kişi tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, taksi şoförünün müşterisi olup olmadığı polis tarafından araştırılıyor.
Olay, Çukurova ilçesine bağlı Şambayadı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, taksi şoförlüğü yapan Fazıl Yoğun (47), kimliği belirlenemeyen bir kişiye tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kimliği belirlenemeyen kişi, Fazıl Yoğun'a tabanca ile defalarca ateş açtı. Ardından şüpheli şahıs bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fazıl Yoğun'u özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yoğun'un cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Fazıl Yoğun'un vurulduğu bölgede kullandığı taksiye rastlamayan polis, olayı gerçekleştiren şüphelinin öldürdüğü kişinin taksisiyle kaçıp kaçmadığını araştırıyor. Polis'in şüpheliyi yakalama çalışması da devam ediyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































