

Tarihi Fabrika Deposunda 3 Ton Sahte İçki Ele Geçirildi
Adana'da atıl durumda olan tarihi Cumhuriyet Fabrikası'nın deposunda iki ayrı imalathanede 3 ton sahte içki, 20 litre kaçak etil alkol ele geçirildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri yılbaşı öncesi sahte içkinin piyasaya sürülmesini engellemek amacıyla çalışmalarına hız verdi. Polis yaptığı çalışmalarda atıl durumda olan tarihi Cumhuriyet Fabrikası'nın iki deposu kiralanarak sahte içki imalathanesine çevrildiğini belirledi.
Polis yaptığı baskında iki sahte içki imalathanesi bulurken, 3 ton sahte içki 20 litre de kaçak etil alkol ele geçirdi. Polis, imalathanenin ikisinde de bidonlar içinde içkiye dönüştürülmek üzere su içiresinde üzümler olduğunu, ocak ve damıtma sisteminin kurulduğunu belirledi.
Polis malzemelere el koyarken olayla ilgili S.M.T. ile İ.S.'yi gözaltına aldı.
Sahte içkiler ise olay yerinde imha edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HBB’DEN HASSA’YA 10 BİN METRELİK İÇME SUYU ALTYAPISI
- İSKENDERUN’DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ GÜNAY, İSKENDERUN SAHİL ORMAN DEPOSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
- ANTAKYA’DA METRUK BİNADA YANGIN ÇIKTI
- DEFNE’DE 8 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN 11 KİLOMETRELİK YOLDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































