




Tatlı Tezgahı Alev Topuna Döndü
Mersin'in Erdemli ilçe merkezinde bir pastaneye ait tüplü tatlı tezgahı alev alarak yandı. Çalışanlar dükkanın ön kısmında bulunan yanan tezgahı çekerek sokağa çıkardı.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı girişinde bulunan bir pastanenin tüplü tatlı tezgahı alev alarak yanmaya başladı. Durumu fark eden çalışanlar tarafından yanan tezgah dükkandan uzaklaştırıldı.
Müşterilerin de olduğu sırada kısa süreli bir panik de yaşandı. Yakınlarda bulunan itfaiyenin anında müdahalesiyle sokak ortasında yanan tezgah söndürüldü. Cadde bir süreliğine trafiğe kapandı.
Tezgahta bulunan ve gaz kaçırdığı ileri sürülen tüp çıkarılarak bölgeden uzaklaştırıldı.
Yanan tezgahın yola dökülen cam ve diğer parçaları görevliler tarafından temizlendi. Yaşanan olayda yaralanan olmazken, itfaiyenin yangının çıkış sebebini belirlemeye yönelik çalışması sürüyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim