Bugün 01 Ocak 2026 Perşembe
  • Antalya8 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5959.251
    %-0.06
  • Dolar
    42.9461
    %0.09
  • Euro
    50.5276
    %-0.05
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tekeri Patlak Motoru Sepete Oturarak Kullandı
06 Şubat 2021 Cumartesi 11:28

Tekeri Patlak Motoru Sepete Oturarak Kullandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir motosiklet sürücüsü tekeri patlak motosikleti sürebilmek için bulduğu yöntem görenleri hayrete düşürdü.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir motosiklet sürücüsü tekeri patlak motosikleti sürebilmek için bulduğu yöntem görenleri hayrete düşürdü. Sürücü, dakikalarca sepet üzerinde oturarak, motosikleti sürdü.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Pazar Cami Mahallesi'nde bir motosiklet sürücüsünün tekeri patlak sepetli motoru, motor koltuğundan değil de sepette oturarak sürmesi görenleri hayrete düşürdü. Tekeri patladığı için ağırlığı sepet tarafına veren sürücü, dakikalarca bu şekilde seyir etti. Oturduğu sepetten motosikleti kullanan sürücünün bulduğu tehlikeli yöntem yürekleri ağza getirdi. Başka bir araç sürücüsünün telefonu tarafından kaydedilen görüntülerde sürücünün rahatlığı görenlere pes dedirtti.

Uzunca bir mesafe motoru o şekilde kullanan sürücü ara sokaklara girerek, gözden kayboldu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim