

Telefonda Tartıştığı Eski İş Arkadaşını Evinin Önünde Öldürdü
ANTALYA'da, iş makinesi tamircisi Fevzi Gürün (34), telefonda tartışıp, evinin önünde buluştuğu eski iş arkadaşı Erkan Büyükdeğirmenci tarafından bıçaklanarak, öldürüldü. Olay sonrası kaçan Büyükdeğirmenci, Isparta'da yakalandı.
Olay, gece yarısı, Kepez ilçesine bağlı Ünsal Mahallesi'nde meydana geldi. Akdeniz Sanayi Sitesi'nde iş makinesi tamircisi olarak çalışan Fevzi Gürün, daha önce birlikte çalıştığı Erkan Büyükdeğirmenci ile henüz bilinmeyen nedenle telefonda tartıştı. Tartışmanın ardından Gürün'ün evinin önü için randevulaşan ikili, buluştuklarında da tartışmayı sürdürdü. Bu sırada Büyükdeğirmenci, Gürün'ü kalbinden, ayağından ve göğüs bölgesinden olmak üzere 4 yerinden bıçakladı. Olay sonrası Büyükdeğirmenci kaçarken, Gürün ise çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Fevzi Gürün, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri ise Erkan Büyükdeğirmenci'yi Isparta'da yakaladı. Gözaltına alınan Büyükdeğirmenci, sorgulanmak üzere Antalya'ya, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YAZIN BÖBREK TAŞINA KARŞI 4 ETKİLİ ÖNLEM!
- 'DOĞAYI KORUYARAK KALİTELİ TURİZM YAPMAK MÜMKÜN'
- DÜĞÜN KONVOYUNDA YAŞANAN TARTIŞMA MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ: 4 YARALI
- "BÜTÜN GAZETECİLER GELSİN" DİYEREK İNTİHARA KALKIŞAN ŞAHSI "KARPUZ KESELİM GEL" DİYEREK ÇATIDAN İNDİRDİLER
- ERHAN AKSAY TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































